B.O.G. aanbod
Home  Woningaanbod  B.O.G. aanbod  Taxaties  Informatie 

Boxmeer, Burgemeester Verkuijlstraat 43
Objectomschrijving
Aan doorgaande weg, nabij het centrum gelegen representatieve kantoorpraktijkruimte (circa 165 m2) verdeeld over twee bouwlagen, in monumentaal pand met terras en tuin.

Indeling:

Begane grond:

De kantoorpraktijkruimte op de begane grond heeft een oppervlakte van circa 105 m2 en is onderverdeeld in een entree/receptieruimte, twee kantoorruimtes, een moderne luxe keuken met inbouwapparatuur, een portaal met een toilet en een badkamer. De kantoorruimtes zijn uitgevoerd met een parketvloer, een tegelvloer en twee open haarden. Middels een schuifpui is er toegang tot een terras en een riante tuin met veel privacy. Een poort is de achtertuin geeft u eveneens toegang naar de openbare weg.

Eerste verdieping:

Middels een vaste trap komt u op de overloop. Aansluitend aan de overloop komt u in een viertal afzonderlijke kantoren en een toiletruimte met wastafel.

Tweede verdieping:

Middels een vliezotrap bereikt u een zolderberging.

Algemeen:

De goed geisoleerde kantoorpraktijkruimte is recentelijk geheel gerenoveerd en verkeert in een uitstekende staat van onderhoud. Het geheel is volledig gestoffeerd en de verwarming geschiedt middels een gasgestookte c.v.-combiketel. Op de begane grond grenst deze kantoor/praktijkruimte aan een separate medische praktijkruimte. Tegenover het pand bevinden zich royale parkeermogelijkheden op openbaar terrein.


Huurcondities:

Bestemming: kantoor/praktijkruimte

Huurtermijn: vijf jaar (kortere termijnen bespreekbaar)

Huurovereenkomst: ex artikel 7: 230a BW (ROZ model)

Zekerheidsstelling: bankgarantie ter grootte van drie maanden huur

Indexering: jaarlijks conform C.B.S. clausule

Huurbetaling: per maand vooruit te voldoen

Object type:Kantoor
Reageren op dit object

Neem contact met mij op met betrekking tot dit pand:

Mijn gegevens zijn:(*=verplicht veld)

Achternaam, Voorletters, Tussenvoegsel: *
Adres: 
Postcode + Plaats: *
Email: *
Telefoonnummer prive: *
Telefoonnummer werk:
Eventuele opmerkingen:

Locatie
Violierstraat 23, 5402 LA Uden   -   Postbus 33, 5400 AA Uden   -   Tel: 0413 262160   -   E-mail: info@vanlanenmakelaardij.nl