Home  Woningaanbod  B.O.G. aanbod  Taxaties  Informatie 

Mill, Stationsstraat 4 - Vraagprijs  475.000 k.k.
Objectomschrijving
Mill, Stationsstraat 4

Gunstig in het centrum gelegen, royaal vrijstaand karakteristiek woonhuis met diverse multifunctionele ruimten en mogelijkheden voor hobby/werk aan huis of dubbele bewoning.

Bouwjaar: circa 1900 en in fases verbouwd
Perceeloppervlakte: 652 m2
Inhoud totaal: circa 1.200 m3
Woonoppervlakte: circa 240 m2

Begane grond:

Via de verzorgde voortuin is de hoofdentree/hal bereikbaar. De ruime hal, met garderobe, bergkast en trapopgang naar de verdieping, geeft u toegang tot de woonkamer, keuken en een multifunctionele hobby/werkkamer. De woonkamer is uitgevoerd met een sfeervolle openhaard en wordt middels grote ramen van veel daglicht voorzien. Vanuit de centraal gelegen eenvoudige keuken zijn de ruime kelder, gang naar het achterhuis en een binnenplaats met berging 1 te bereiken. De gang geeft u toegang tot de badkamer, toiletruimte, meterkast, twee grote kantoorruimten en de bijkeuken. De badkamer is uitgerust met een ligbad en een vaste wastafel. De praktische bijkeuken, met trap naar een royale zolder, biedt naast extra bergruimte plaats aan de wasmachineaansluitingen, c.v. combiketel (bouwjaar 2003) en een geiser. De bijkeuken en kantoorruimte 1 zijn ook rechtstreeks via de oprit/zijentree toegankelijk. Tevens zijn via de ruime oprit, met afsluitbare poort, de garage, berging 2 en de achtertuin bereikbaar. De onderhoudsvriendelijke tuin, met veel privacy, is op de zonzijde gesitueerd en voorzien van diverse terrassen.

Eerste verdieping:

De ruime overloop geeft u toegang tot vier grote slaapkamers. De slaapkamers zijn uitgevoerd met diverse inbouwkasten en vaste wastafels.

Algemeen:

Het uitstekend geisoleerde woonhuis is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. De keurig onderhouden woning is in fases gerenoveerd en verbouwd, waarbij de karakteristieke eigenschappen bewaard zijn gebleven. Het gunstig in het centrum gelegen object is onder andere geschikt voor gezinsbewoning, hobby/werk aan huis of dubbele bewoning.


Vraagprijs € 475.000 k.k.
Object type:Vrijstaande woning
Woonoppervlakte:240 m
Perceeloppervlakte:652 m
Inhoud:1200 m
Reageren op dit object

Neem contact met mij op met betrekking tot dit pand:

Mijn gegevens zijn:(*=verplicht veld)

Achternaam, Voorletters, Tussenvoegsel: *
Adres: 
Postcode + Plaats: *
Email: *
Telefoonnummer prive: *
Telefoonnummer werk:
Eventuele opmerkingen:

Locatie
Violierstraat 23, 5402 LA Uden   -   Postbus 33, 5400 AA Uden   -   Tel: 0413 262160   -   E-mail: info@vanlanenmakelaardij.nl