B.O.G. aanbod
Home  Woningaanbod  B.O.G. aanbod  Taxaties  Informatie 

Nistelrode, Waardsestraat 13 - Vraagprijs  649.000 k.k.
Objectomschrijving
Op bedrijventerrein Kleinwijk gelegen luxe vrijstaand woonhuis met vrijstaande bedrijfsruimte bestaande uit kantoor/showroom en productie/magazijnruimte.

Bouwjaar: 1999
Perceeloppervlakte: 1.325 m2
Inhoud woonhuis: circa 650 m3
Vloeroppervlakte bedrijfsmatig:
kantoor/showroom begane grond: circa 135 m2
produktie/magazijnruimte begane grond : circa 330 m2
magazijnruimte verdieping: circa 290 m2

Via de ruime oprit, met veel parkeergelegenheid, zijn zowel het woonhuis, de bedrijfsruimte als de tuin te bereiken.

Begane grond woonhuis:

Via de verzorgde voortuin komt u in de hal. De fraaie hal, met meterkast, garderobe, toiletruimte en trapopgang naar de verdieping, geeft u toegang tot de living. De royale moderne living is onderverdeeld in een zitgedeelte, een eetgedeelte en een open keuken. De luxe geheel vernieuwde keuken, met voldoende bergmogelijkheden en kookeiland, is ingericht met alle inbouwapparatuur. Middels meerdere raam- en deuropeningen wordt de living van veel daglicht voorzien. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. De living en de bijkeuken geven toegang tot de achtertuin.

1e verdieping woonhuis:

De overloop geeft u toegang tot drie slaapkamers en de luxe badkamer voorzien van ligbad, douchecabine, wandcloset en dubbele wastafel.

2e verdieping woonhuis: via een vaste trap bereikt u de royale zolder met 4e slaapkamer.

Bedrijfsruimte:

De achter het woonhuis gelegen vrijstaande bedrijfsruimte is op de begane grond onderverdeeld in circa 150 m2 kantoor/showroom en circa 330 m2
productie/magazijnruimte. Op de verdieping bevindt zich een magazijnruimte van circa 290 m2 . De goed geisoleerde bedrijfsruimte is uitgevoerd in een staalconstructie met damwandprofielplaten en betonnen vloeren.

Algemeen:

De keurig aangelegde tuin, met veel privacy, is voorzien meerdere terrassen en diverse bomen en planten. Het uitstekend geisoleerde object is voorzien van dubbele beglazing en verkeert in een goede staat van onderhoud. Het object is uitermate geschikt om wonen en werken te combineren en kan voor diverse doeleinden worden gebruikt.
Vraagprijs € 649.000 k.k.
Object type:Vrijstaande woning
Woonoppervlakte:208 m
Perceeloppervlakte:1325 m
Inhoud:650 m
Reageren op dit object

Neem contact met mij op met betrekking tot dit pand:

Mijn gegevens zijn:(*=verplicht veld)

Achternaam, Voorletters, Tussenvoegsel: *
Adres: 
Postcode + Plaats: *
Email: *
Telefoonnummer prive: *
Telefoonnummer werk:
Eventuele opmerkingen:

Locatie
Violierstraat 23, 5402 LA Uden   -   Postbus 33, 5400 AA Uden   -   Tel: 0413 262160   -   E-mail: info@vanlanenmakelaardij.nl