B.O.G. aanbod
Home  Woningaanbod  B.O.G. aanbod  Taxaties  Informatie 

Uden, Walterus Pijnenborghhof 14 - Vraagprijs € 175.000 k.k.
Objectomschrijving
Aan de rand van centrum, op eerste verdieping van een monumentaal gebouw (voormalig Kruisherencollege) gelegen
tweekamerappartement met inpandige berging en eigen parkeerplaats.

Woonoppervlakte : circa 55 m2
Bouwjaar : 1921 en verbouwd in 1998

Indeling appartementencomplex:

Middels een op afstandbedienbare poort of een aparte looppoort heeft u toegang tot twee monumentale gebouwen, welke in 1998 zijn verbouwd en gesplitst in appartementen. Gebouw A is onderverdeeld in 6 appartementen en een penthouse. Gebouw B is onderverdeeld in 26 appartementen.
Iedere appartementseigenaar heeft een eigen parkeerplaats op het afgesloten terrein.

Het te koop aangeboden appartement is gelegen in gebouw B.

Gebouw B is via een centraal afgesloten entree, met intercominstallatie, bereikbaar en onderverdeeld in drie woonlagen. Het te koop aangeboden appartement is gelegen op de eerste verdieping en middels een royaal trappenhuis of liftinstallatie te bereiken. Iedere appartementseigenaar heeft op de begane grond toegang tot de centrale fietsenberging, een algemene berg/werkruimte en een feest/ontmoetingszaal. Ook is er op iedere etage een royaal gezamenlijk balkon en een bergruimte aanwezig. Het fraaie gebouw wordt gekenmerkt door de hoge plafonds, glas in lood ramen, terrazzo trappen en ruime gangen met een lambrisering van tegels.

Indeling appartement:

Het appartement is onderverdeeld in een woongedeelte, slaapkamer, badkamer en een berging. Het woongedeelte bestaat uit een zithoek, een hobby/werkhoek en een open keuken met gaskookplaat en afzuigkap. De geheel in lichte kleur betegelde badkamer is voorzien van douchecabine, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting. De praktische berging biedt plaats aan de combiketel(1998) en de mechanische ventilatie-unit. Tevens bestaat de mogelijkheid om hier de wasmachine te plaatsen.

Algemeen appartement:

Middels de fraaie hoge raampartijen wordt het goed geisoleerde appartement van veel daglicht voorzien. Het unieke appartementencomplex is gelegen op loopafstand van winkels, horeca, theater en openbare voorzieningen. De bijdrage aan de vereniging van eigenaren bedraagt circa 123,- per maand.

Vraagprijs € 175.000 k.k.
Object type:Appartement
Woonoppervlakte:55 mē
Reageren op dit object

Neem contact met mij op met betrekking tot dit pand:

Mijn gegevens zijn:(*=verplicht veld)

Achternaam, Voorletters, Tussenvoegsel: *
Adres: 
Postcode + Plaats: *
Email: *
Telefoonnummer prive: *
Telefoonnummer werk:
Eventuele opmerkingen:

Locatie
Violierstraat 23, 5402 LA Uden   -   Postbus 33, 5400 AA Uden   -   Tel: 0413 – 262160   -   E-mail: info@vanlanenmakelaardij.nl