B.O.G. aanbod
Home  Woningaanbod  B.O.G. aanbod  Taxaties  Informatie 

Uden, Neringstraat-West 3-5 ,Huurprijs op aanvraag
Objectomschrijving
Compleet nieuw kantoorverzamelgebouw in hartje Uden!


Het pand aan de Neringstraat West 3-5 is grondig onderhanden genomen en verbouwd naar een stijlvol kantoorverzamelgebouw voor kenniswerkers en zakelijke dienstverleners. Het concept van de Bovenkamer biedt niet alleen een sfeervolle ruimte maar ook de faciliteiten om prettig te kunnen werken. Elke kantoorunit is compleet gemeubileerd en onderdeel van een prachtig gebouw met alle functionaliteiten en benodigdheden. Het gebouw is een verzamelplaats voor inspireren en faciliteren, dĂt is het idee achter de Bovenkamer. Van de representatieve entree tot de stijlvol ingerichte kantoorunits, van de prettige wachtruimte tot de vergaderzaal en arrangementen en van de overdekte parkeerruimte tot een overzichtelijke factuur. In de flexibele en comfortabele kantoorunits staat privacy centraal maar de rest van de Bovenkamer kent een open karakter, ingericht op ontmoeten en samenwerken. Zo worden huurders deelnemers die elkaar kunnen inspireren en versterken. U huurt bij de Bovenkamer op basis van een flexibel huurcontract van minimaal een jaar.

De vergaderruimte is ook te boeken voor niet huurders. Wilt u presenteren, vergaderen, training of workshop geven in een professionele omgeving? Dat kan allemaal bij de Bovenkamer.

Voor meer informatie, www.debovenkamer.nl


Huurprijs op aanvraag
Object type:Kantoor
Reageren op dit object

Neem contact met mij op met betrekking tot dit pand:

Mijn gegevens zijn:(*=verplicht veld)

Achternaam, Voorletters, Tussenvoegsel: *
Adres: 
Postcode + Plaats: *
Email: *
Telefoonnummer prive: *
Telefoonnummer werk:
Eventuele opmerkingen:

Locatie
Violierstraat 23, 5402 LA Uden   -   Postbus 33, 5400 AA Uden   -   Tel: 0413 – 262160   -   E-mail: info@vanlanenmakelaardij.nl