Home  Woningaanbod  B.O.G. aanbod  Taxaties  Informatie 

Uden, Verlengde Velmolen 24-26 - Huurprijs € 110 per m² per jaar
Objectomschrijving
250 m² luxe kantoorruimte op de tweede verdieping. Exclusief en hoogwaardig nieuw kantoorgebouw gelegen op een goede zichtlocatie in Uden (op zicht vanaf rotonde Lipstadsingel / Velmolenweg). In het pand is op de begane grond en de eerste verdieping Practicom Automatisering gehuisvest. In de directe omgeving bevinden zich de kantoorgebouwen van onder andere Van Iersel & Luchtman Advocaten, Brabant Accountants en Verbossen AssurantiĂn.

INDELING:
De verdieping is met een liftinstallatie bereikbaar en is voorzien van diverse kantoorruimten, een pantry en een toilettengroep.

TECHNISCHE VOORZIENINGEN:
*Sanitaire voorzieningen en pantry.
*Verwarming en verlichting.
*Klimaatbeheerssysteem/topkoeling.

BEREIKBAARHEID:
Door de strategische ligging is Uden uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Via de snelweg A50 is er een prima verbinding naar Eindhoven, Oss, Nijmegen en via de A59 naar s-Hertogenbosch. De locatie is via de Lipstadsingel direct ontsloten op de afslag Uden Zuid van de A50.

BOUWJAAR:
2009

PARKEREN:
Bij de onderhavige kantoorruimte zijn 7 eigen parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast zijn er 8 parkeerplaatsen aan de openbare weg.

HUURPRIJS:
De huurprijs bedraagt 110,00 per m² kantoorruimte per jaar exclusief BTW en 600,00 per parkeerplaats per jaar exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN:
Alle voor de gezamenlijke huurders te maken kosten waaronder in ieder geval begrepen de kosten van tuinonderhoud, onderhoud parkeerplaatsen, glazenwassen, alsmede alle overige kosten van gemeenschappelijke ruimten zullen in opdracht van de verhuurder worden uitgevoerd en worden aan de huurder doorbelast, waarbij van de totale kosten 518/900ste deel voor rekening van de eerste en de tweede verdieping komen, met uitzondering van het glazenwassen waarbij de kosten verdeeld worden op basis van het aantal m² glasoppervlakte. Door verhuurder is een onderhoudscontract voor de liftinstallatie afgesloten waarvan de kosten aan de huurder doorberekend zullen worden.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks verhoging, voor het eerst een jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het CBS.


Huurprijs € 110 per m² per jaar
Object type:Kantoor
Oppervlakte:250 m²
Reageren op dit object

Neem contact met mij op met betrekking tot dit pand:

Mijn gegevens zijn:(*=verplicht veld)

Achternaam, Voorletters, Tussenvoegsel: *
Adres: 
Postcode + Plaats: *
Email: *
Telefoonnummer prive: *
Telefoonnummer werk:
Eventuele opmerkingen:

Locatie
Violierstraat 23, 5402 LA Uden   -   Postbus 33, 5400 AA Uden   -   Tel: 0413 – 262160   -   E-mail: info@vanlanenmakelaardij.nl