B.O.G. aanbod
Home  Woningaanbod  B.O.G. aanbod  Taxaties  Informatie 

Mill, Paulweg 12 - Vraagprijs  875.000 k.k.
Objectomschrijving
Op royaal perceel en unieke locatie in natuurgebied gelegen, vrijstaande woonboerderij met binnenzwembad, wellness-ruimte, paardenstallen, rijbak, grote garage, weiland en keurig aangelegde tuin.

Bouwjaar woonboerderij: 1974
Perceeloppervlakte: 12.528 m2
Woonoppervlakte: circa 581 m2
Inhoud woonboerderij: circa 1.419 m3
Inhoud paardenstallen en zwembad: circa 1.346 m3
Inhoud garage: circa 804 m3

Via een elektrische poort en een royale oprijlaan, omgeven met knotwilgen, heeft u toegang tot het voorerf. Aansluitend aan het voorerf zijn de woonboerderij, grote garage, bijgebouw en het achtererf te bereiken. Het verharde voorerf biedt veel parkeermogelijkheden.

Begane grond woonboerderij:

Middels een toegangspad aan de voorzijde bereikt u de hoofdentree. De ruime entree/hal, met meterkast, garderobe, toiletruimte en trapopgang naar de verdieping, geeft u toegang tot de living en woonkeuken van het voorhuis en de keuken van het achterhuis. De royale living van het voorhuis (circa 70 m2) is uitgevoerd met een open haard, leistenen vloer en een extra trapopgang naar de verdieping. De woonkeuken, met kookeiland en voldoende bergmogelijkheden, is ingericht met een koelkast, vaatwasser, oven, keramische kookplaat en afzuigkap. Aansluitend aan de keuken komt u in de bijkeuken, welke is voorzien van praktische inbouwkasten en plaats biedt aan een toiletruimte, uitstortgootsteen, c.v.-combiketel (bouwjaar 2013) en de wasmachineaansluitingen. Vanuit de centraal gelegen bijkeuken zijn de provisiekelder (circa 20 m2), het achtererf en de living van het achterhuis te bereiken. Deze living (circa 65 m2) is onderverdeeld in een zitgedeelte en een eetgedeelte met een open keuken. De keuken is ingericht met een combimagnetron, keramische kookplaat en afzuigkap.

Verdieping woonboerderij:

De overloop, met fraaie vide, geeft u toegang tot vier grote slaapkamers en badkamer 1. De royale badkamer 1 is uitgerust met een ligbad, douchehoek, toilet, bidet en wastafel. De hoofdslaapkamer (circa 45 m2) is uitgevoerd met een eigen balkon. De slaapkamers zijn voorzien van diverse vaste kasten en wastafels. Via slaapkamer 4 zijn badkamer 2 en een grote kantoor/werkruimte bereikbaar. Badkamer 2 is uitgerust met een ligbad, douchehoek, toilet en een wastafel in meubel. De grote kantoor/werkruimte (circa 40 m2) is ook rechtstreeks vanuit het voorhuis toegankelijk en beschikt over een wintertuin.

Bijgebouw:

Het aan het achtererf grenzende binnenzwembad met wellness-ruimte en paardenstallen, vormen samen een vrijstaand gebouw met een totale bebouwde oppervlakte van circa 325 m2. Het zwemgedeelte met wellness-ruimte bestaat uit een verwarmd binnenzwembad, douche, toilet, sauna (Klass), fitnessruimte, technische ruimte en een loungezithoek met open haard. Grenzend aan de wellness-ruimte zijn de paardenstallen gesitueerd. De paardenstallen zijn onderverdeeld in vier grote paardenboxen, een werkplaats en een grote open ruimte met wasplaats. Boven de paardenboxen is nog een hooizolder aanwezig.

Garage:

De aan het voorerf grenzende grote garage is in 1987 gerealiseerd en heeft een bebouwde oppervlakte van circa 125 m2. De garage, met drie toegangsdeuren, is geschikt voor de stalling van meerdere autos en een camper. Middels een vaste trap is een grote zolder/berging te bereiken.

Algemeen:

Het buitenterrein, met veel privacy, is onderverdeeld in een oprijlaan, voor- en achtererf, rijbak, weilanden en een siertuin met zonneterrassen, overdekt terras en diverse bomen en planten. Het goed onderhouden object is degelijk gebouwd met duurzame materialen. Het unieke object is gunstig gelegen in het buitengebied, grenzend aan het natuurgebied van Landgoed Tongelaar, op circa 30 autominuten van Nijmegen, s-Hertogenbosch en Eindhoven. Het object biedt diverse gebruiksmogelijkheden en is uitermate geschikt voor dubbele bewoning (mantelzorg), het houden van paarden en de combinatie van wonen en werken.


Vraagprijs € 875.000 k.k.
Object type:Vrijstaande woning
Woonoppervlakte:581 m
Perceeloppervlakte:12528 m
Inhoud:2766 m
Reageren op dit object

Neem contact met mij op met betrekking tot dit pand:

Mijn gegevens zijn:(*=verplicht veld)

Achternaam, Voorletters, Tussenvoegsel: *
Adres: 
Postcode + Plaats: *
Email: *
Telefoonnummer prive: *
Telefoonnummer werk:
Eventuele opmerkingen:

Locatie
Violierstraat 23, 5402 LA Uden   -   Postbus 33, 5400 AA Uden   -   Tel: 0413 262160   -   E-mail: info@vanlanenmakelaardij.nl