B.O.G. aanbod
Home  Woningaanbod  B.O.G. aanbod  Taxaties  Informatie 

Venhorst, Sint Josephplein 6 - Vraagprijs Ä 420.000 k.k.
Objectomschrijving
Gunstig in het dorpscentrum gelegen, vrijstaand woonwinkelpand met multifunctionele commerci√le ruimten (totaal circa 200 m2), grote garage (circa 70 m2), berging en overkapping in de achtertuin. Het object is door zijn indeling uitermate geschikt om wonen en werken te combineren en detailhandel is toegestaan. Thans is de commerci√le ruimte aan de voorzijde in gebruik als kapsalon.

Bouwjaar: circa 1940 en in fases verbouwd en gemoderniseerd
Perceeloppervlakte: 862 m2
Inhoud: circa 1.500 m3

Via de voortuin en oprit zijn het woongedeelte, de commerci√le ruimten en het achtererf te bereiken. De oprit en het afsluitbare achtererf bieden veel parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Begane grond woongedeelte:

De entree/hal, met trapopgang naar de verdieping, geeft u toegang tot de woonkamer en eetkamer. Vanuit de eetkamer zijn een kantoor/werkruimte, kelder, woonkeuken en de woonkamer bereikbaar. De keuken, met veel bergmogelijkheden, is ingericht met koelvrieskast, vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat en afzuigkap. Aansluitend aan de keuken komt u in de bijkeuken, welke ook rechtstreeks via het achtererf toegankelijk is. De centraal gelegen bijkeuken biedt plaats aan een toiletruimte, wasmachineaansluitingen,
cv-combiketel en een keukenblok. Via de bijkeuken zijn de commerci√le ruimten te bereiken.

Eerste verdieping woongedeelte:

De ruime overloop, met wasruimte, geeft u toegang tot een toiletruimte, drie slaapkamers en de badkamer. De moderne geheel betegelde badkamer is uitgerust met een douchecabine, ligbad en twee vaste wastafels. Deze verdieping is uitgevoerd met diverse praktische inbouwkasten.

Tweede verdieping woongedeelte:

Vanuit de overloop is middels een vlizotrap een grote zolder/berging bereikbaar.

Commerci√le ruimten en garage:

De totale commerci√le ruimten bedraagt circa 200 m2 waarvan thans circa 65 m2 in gebruik is als winkel/kapsalon. De overige ruimte (circa 135 m2) is in gebruik als hobby/werkruimte en voorzien van een overheaddeur. Aansluitend aan de hobby/werkruimte bevindt zich een grote garage (circa 70 m2), welke is uitgevoerd met krachtstroom, een loopdeur en een extra brede overheaddeur.

Algemeen:

De achtertuin, met veel privacy, is voorzien van gazon, berging en een overkapping. Het goed geisoleerde object verkeert in een keurige staat van onderhoud en is uitgevoerd met dubbele beglazing. Het royale woonwinkelpand biedt diverse gebruiksmogelijkheden en is uitermate geschikt om wonen en werken te combineren.

Vraagprijs € 420.000 k.k.
Object type:Bedrijfsruimte
Oppervlakte:155 m≤
Perceeloppervlakte:862 m≤
Inhoud:1500 m≥
Reageren op dit object

Neem contact met mij op met betrekking tot dit pand:

Mijn gegevens zijn:(*=verplicht veld)

Achternaam, Voorletters, Tussenvoegsel: *
Adres: 
Postcode + Plaats: *
Email: *
Telefoonnummer prive: *
Telefoonnummer werk:
Eventuele opmerkingen:

Locatie
Violierstraat 23, 5402 LA Uden   -   Postbus 33, 5400 AA Uden   -   Tel: 0413 Ė 262160   -   E-mail: info@vanlanenmakelaardij.nl