B.O.G. aanbod
Home  Woningaanbod  B.O.G. aanbod  Taxaties  Informatie 

Uden, Sonhofweg 3 - Vraagprijs  735.000 k.k.
Objectomschrijving
In het buitengebied (De Rakt) op fraaie locatie en royaal perceel gelegen, prachtige goed onderhouden woonboerderij Sonhoeve met diverse bijgebouwen, tuin en weiland.

Bouwjaar woonboerderij: 1930 en verbouwd in 1977 en 2001
Inhoud woonboerderij: circa 2.240 m3
Inhoud bijgebouwen: circa 653 m3
Perceeloppervlakte: 6.400 m2

Via de met hekwerk omgeven voortuin is de hoofdentree van de woonboerderij bereikbaar. De aan de linkerzijde van de woonboerderij gelegen oprit geeft u toegang tot het achtererf met siertuin, weiland, multifunctioneel bijgebouw, stenen schuur, houten schuur en paardenstal.

Indeling woonboerderij:

De boerderij is onderverdeeld in een woongedeelte aan de linkerzijde en een hobby/werkgedeelte aan de rechterzijde.

Begane grond woongedeelte:

De entree/hal, met garderobe en meterkast, geeft u toegang tot de royale living. De sfeervolle living, met veel indelingsmogelijkheden, wordt middels meerdere raampartijen van veel daglicht voorzien. Vanuit de living zijn de hobby/werkkamer en een portaal te bereiken. Dit portaal is ook rechtstreeks bereikbaar via het achtererf en geeft toegang tot de bijkeuken, een toiletruimte, de woonkeuken en een c.v.-kast met combiketel (bouwjaar 2011). De praktische bijkeuken biedt plaats aan de wasmachine-en drogeraansluitingen. De centraal gelegen ruime woonkeuken, met veel bergmogelijkheden, is ingericht met een vaatwasser, oven, koelkast, gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken zijn het achtererf, de hoofdslaapkamer en het hobby/werkgedeelte bereikbaar. De hoofdslaapkamer is uitgevoerd met een separate inloopkast en is eveneens toegankelijk via de hobby/werkkamer. Aansluitend aan de hobby/werkkamer komt u via een portaal, met een spiltrap naar de verdieping, in de badkamer. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, douchehoek, toilet en vaste wastafel.

Verdieping woongedeelte:

Deze verdieping is onderverdeeld in een overloop met toiletruimte, een tussenkamer met doucheruimte en drie slaapkamers. Middels een loopdeur heeft u vanuit de slaapkamer aan de achterzijde toegang tot een grote open zolderruimte.

Begane grond hobby/werkgedeelte:

Het hobby/werkgedeelte heeft een totale oppervlakte van circa 205 m2 en is toegankelijk via diverse buitendeuren. Het hobby/werkgedeelte is onderverdeeld in 3 grote separate hobby/werkruimtes en een opslagruimte. Het hobby/werkgedeelte is geschikt voor diverse doeleinden en biedt meerdere indelingsmogelijkheden.

Verdieping hobby/werkgedeelte:
Middels een open trap is vanuit de grootste hobby/werkruimte een indrukwekkende zolderruimte (circa 200 m2) te bereiken. Deze verdieping is thans gesplitst in twee zeer grote open ruimtes. Mede door de grote oppervlakte en de hoogte zijn hier nog meerdere ruimtes te creren.

Algemeen Woonboerderij:

De in 2001 gerenoveerde woonboerderij biedt mogelijkheden voor dubbele bewoning en om wonen en werken te combineren.

Algemeen buiten en overige gebouwen:

Het buitenterrein is omgeven door een houtwal en onderverdeeld in een verhard achtererf, weiland en siertuin met terrassen en diverse bomen en planten. Rondom het achtererf zijn vier vrijstaande gebouwen gesitueerd. Een stenen schuur (circa 40 m2), een houten schuur (circa 60 m2), een paardenstal (circa 20 m2) en een multifunctioneel bijgebouw (circa 140 m2). Het multifunctionele bijgebouw is onder andere te gebruiken als gastenverblijf (Bed&Breakfast) en voorzien van c.v.-installatie (bouwjaar 2015), keuken en sanitaire voorzieningen. De voortuin is omheind met een hekwerk en het perceel biedt voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein. Dit unieke en royale object is uitermate geschikt om wonen en werken te combineren. Ook biedt het object, met twaalf kamers, mogelijkheden voor meergezinsbewoning en/of mantelzorg. Het object is rustig aan de bosrand gelegen, nabij het ziekenhuis, een bushalte en op circa 30 autominuten van Nijmegen, s-Hertogenbosch en Eindhoven.


Vraagprijs € 735.000 k.k.
Object type:Woonboerderij
Woonoppervlakte:463 m
Perceeloppervlakte:6400 m
Inhoud:2460 m
Reageren op dit object

Neem contact met mij op met betrekking tot dit pand:

Mijn gegevens zijn:(*=verplicht veld)

Achternaam, Voorletters, Tussenvoegsel: *
Adres: 
Postcode + Plaats: *
Email: *
Telefoonnummer prive: *
Telefoonnummer werk:
Eventuele opmerkingen:

Locatie
Violierstraat 23, 5402 LA Uden   -   Postbus 33, 5400 AA Uden   -   Tel: 0413 262160   -   E-mail: info@vanlanenmakelaardij.nl