Home  Woningaanbod  B.O.G. aanbod  Taxaties  Informatie 

Mill, Langenboomseweg 74 - Vraagprijs  420.000 k.k.
Objectomschrijving
Gunstig aan doorgaande weg gelegen, vrijstaand multifunctioneel bedrijfspand met inpandige bedrijfswoning en een royaal buitenterrein met stallen en dierenverblijven. Het object is op dit moment in gebruik als duivensportcentrum.

Bouwjaar: 1970, daarna in fases verbouwd
Perceeloppervlakte: 3.680 m2
Woonoppervlakte: circa 197 m2
Oppervlakte bedrijfsruimte: circa 555 m2
Oppervlakte bijgebouwen: circa 265 m2
Inhoud hoofdgebouw: circa 3.218 m3

Begane grond woongedeelte:

Via de voortuin bereikt u de entree/hal met garderobe. De hal geeft u toegang tot de woonkamer met inbouwkachel. Vanuit de woonkamer zijn de woonkeuken en een portaal bereikbaar. De keuken, met veel bergmogelijkheden, is ingericht met een dubbele spoelbak, gaskookplaat en afzuigkap. Het portaal geeft u toegang tot drie slaapkamers, een toiletruimte en een doucheruimte met een wastafel in meubel. Aansluitend aan de keuken komt u in de praktische bijkeuken, welke naast extra bergruimte plaats biedt aan de wasmachineaansluitingen en de meterkast. Vanuit de bijkeuken zijn het buitenterrein, het bedrijfsgedeelte en middels een trapopgang de verdieping te bereiken.

Verdieping woongedeelte:

De ruime overloop geeft u toegang tot een grote vierde slaapkamer met dakkapel. Aansluitend aan deze slaapkamer komt u in een bergruimte en een cv-ruimte met combiketel (bouwjaar 2013).

Bedrijfsgedeelte:

Vanuit de afsluitbare inrit en het buitenterrein is de bedrijfsruimte bereikbaar. De centraal gelegen toegangsdeur en overheaddeur (inrijghoogte circa 3.50 meter) geven u toegang tot de multifunctionele bedrijfsruimte, die op dit moment is onderverdeeld in een showroom/winkelruimte, kantoor, pantry, toilet en werkplaats. Door de raamkozijnen in de zijgevels en de lichtstraten in het dakvlak wordt de bedrijfsruimte van voldoende daglicht voorzien. De bedrijfsruimte wordt verwarmd middels gasheaters en gevelkachels.

Algemeen:

Het buitenterrein is aan de straatzijde met een hekwerk omgeven en biedt naast royale parkeermogelijkheden plaats aan drie paardenstallen en circa 45 meter professioneel ingerichte duivenhokken die van alle gemakken zijn voorzien. Op het hoofddak zijn in 2004 geisoleerde dakpanelen aangebracht. Het goed geisoleerde object biedt veel mogelijkheden en is uitermate geschikt om wonen werken te combineren. Overname en voortzetting van het duivensportcentrum is eveneens mogelijk.

Vraagprijs € 420.000 k.k.
Object type:Bedrijfs- of dienstwoning
Woonoppervlakte:197 m
Perceeloppervlakte:3680 m
Inhoud:528 m
Reageren op dit object

Neem contact met mij op met betrekking tot dit pand:

Mijn gegevens zijn:(*=verplicht veld)

Achternaam, Voorletters, Tussenvoegsel: *
Adres: 
Postcode + Plaats: *
Email: *
Telefoonnummer prive: *
Telefoonnummer werk:
Eventuele opmerkingen:

Locatie
Violierstraat 23, 5402 LA Uden   -   Postbus 33, 5400 AA Uden   -   Tel: 0413 262160   -   E-mail: info@vanlanenmakelaardij.nl