B.O.G. aanbod
Home  Woningaanbod  B.O.G. aanbod  Taxaties  Informatie 

Uden, Loopkantstraat 23E
Objectomschrijving
Aan doorgaande weg op bedrijventerrein Loopkant-Liessent gelegen bedrijfsruimte van circa 260 m2, verdeeld in circa 150 m2 showroom/bedrijfsruimte met aansluitend circa 80 m2 opslag/magazijnruimte op de begane grond en circa 30 m2 opslag/magazijnruimte op de verdieping.

De showroom/magazijnruimte maakt onderdeel uit van een representatief bedrijfspand. Het bedrijfspand biedt plaats aan meerdere bedrijven, kantoren en winkelruimten. Rondom het gebouw zijn voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein. De aan de voorzijde gesitueerde showroom/bedrijfsruimte van circa 150 m2 is bereikbaar via twee dubbele openslaande deuren. De goed geisoleerde bedrijfsruimte is uitgevoerd met systeemplafonds, verlichtingsarmaturen, vloerbedekking, verwarming en een separate toiletruimte. Via openslaande deuren vanuit de showroom/bedrijfsruimte en middels een overheaddeur aan de achterzijde is de opslag/magazijnruimte van circa 80 m2 te bereiken. De opslag/magazijnruimte met een inrijhoogte van 4.20 meter is gedeeltelijk voorzien van een verdiepingsvloer met daarop circa 30 m2 opslag/magazijnruimte.

Huurcondities:

Bestemming: bedrijfsruimte

Huurtermijn: in overleg

Huurovereenkomst: volgens ROZ model

Zekerheidsstelling: bankgarantie ter grootte van drie maanden huur

Indexering: jaarlijks conform C.B.S. clausule

Huurbetaling: per maand vooruit te voldoen

Aanvaarding: in overleg

Huurprijs: 19.500,- per jaar exclusief BTW

Object type:Bedrijfsruimte
Oppervlakte:260 m
Reageren op dit object

Neem contact met mij op met betrekking tot dit pand:

Mijn gegevens zijn:(*=verplicht veld)

Achternaam, Voorletters, Tussenvoegsel: *
Adres: 
Postcode + Plaats: *
Email: *
Telefoonnummer prive: *
Telefoonnummer werk:
Eventuele opmerkingen:

Locatie
Violierstraat 23, 5402 LA Uden   -   Postbus 33, 5400 AA Uden   -   Tel: 0413 262160   -   E-mail: info@vanlanenmakelaardij.nl