B.O.G. aanbod
Home  Woningaanbod  B.O.G. aanbod  Taxaties  Informatie 

Uden, Brandenburgstraat 11
Objectomschrijving
Gunstig in kindvriendelijke woonwijk gelegen, uitgebouwde royale hoekwoning met grote inpandige garage en een op de zonzijde gesitueerde achtertuin. De woning is recent grotendeels gerenoveerd en dient nog verder te worden afgewerkt met een badkamer, keuken en toilet.

Bouwjaar: 1964
Inhoud: circa 505 m3
Perceeloppervlakte: 301 m2

Begane grond:

Via de voortuin en oprit, met voldoende parkeermogelijkheden, zijn de entree/hal en de garage bereikbaar. De hal, met toiletruimte, kelderkast en trapopgang naar de verdieping, geeft u toegang tot de royale living (circa 50 m2). De living, die is onderverdeeld in een zitgedeelte, eetgedeelte en een keukenhoek, wordt middels meerdere ramen en een lichtkoepel van veel daglicht voorzien. Vanuit de living komt u in de praktische bijkeuken met aansluitend de grote garage, die is uitgevoerd met openslaande deuren naar de oprit. Via de living, bijkeuken en een achterom is de achtertuin te bereiken. De grote op het zuidwesten gesitueerde tuin biedt veel mogelijkheden.

Eerste verdieping:

De overloop geeft u toegang tot een wasruimte, twee slaapkamers en de badkamer.

Tweede verdieping:

Middels een vaste trap komt u op de overloop van de tweede verdieping. Aansluitend aan de overloop bereikt u een berging en een royale derde slaapkamer met dakkapel. De berging biedt plaats aan de cv-combiketel (bouwjaar 2017).

Algemeen:

Het degelijk gebouwde woonhuis is recent kundig gerenoveerd en grotendeels voorzien van nieuwe kozijnen met isolerende beglazing. De begane grond is uitgevoerd met vloerverwarming. De gezinswoning biedt veel mogelijkheden en is rustig in een groene omgeving gelegen op korte afstand van het centrum, scholen, speelterrein en sportvelden.

Object type:Hoekwoning
Woonoppervlakte:125 m
Perceeloppervlakte:301 m
Inhoud:505 m
Reageren op dit object

Neem contact met mij op met betrekking tot dit pand:

Mijn gegevens zijn:(*=verplicht veld)

Achternaam, Voorletters, Tussenvoegsel: *
Adres: 
Postcode + Plaats: *
Email: *
Telefoonnummer prive: *
Telefoonnummer werk:
Eventuele opmerkingen:

Locatie
Violierstraat 23, 5402 LA Uden   -   Postbus 33, 5400 AA Uden   -   Tel: 0413 262160   -   E-mail: info@vanlanenmakelaardij.nl