B.O.G. aanbod
Home  Woningaanbod  B.O.G. aanbod  Taxaties  Informatie 

Uden, Schepersweg 0 ong
Objectomschrijving
Te koop laatste bouwkavel van circa 685 m2 aan de Schepersweg te Uden!

Het plangebied aan de Schepersweg is ingericht ten behoeve van in totaal 17 nieuwe grondgebonden woningen, waarbij de bestaande woningen behouden blijven. Het plangebied is gelegen aan de westzijde van Uden tegen de wijk Vijfhuis, ten noorden van het sportpark Moleneind. In dit plangebied liggen 12 kavels ten behoeve van de bouw van vrijstaande en 2/1 kapwoningen. De verkaveling is gericht op een dorpse afronding met een groene overgang naar het westelijk gelegen landschapspark en zuidelijk gelegen sportpark waarin de Molen van Jetten gelegen is. Het plangebied wordt ontsloten via de route Vijfhuizerweg-Bitswijk-Hobostraat, u heeft een snelle verbinding naar de A50, het centrum van Uden en het buitengebied.
Inmiddels zijn van de 12 kavels 11 kavels verkocht, welke al voor een gedeelte zijn bebouwd en nog voor een gedeelte te bouwen of in aanbouw zijn. De laatste kavel van circa 685 m2 voor de bouw van een vrijstaand woonhuis, is gelegen nabij de fietstunnel onder de A-50 en grenzend aan de geluidswal. Deze kavel wordt verkocht voor een koopsom van 205.000,- vrij op naam. Dit betekent inclusief 6% overdrachtsbelasting, kadasterkosten en kosten notariÃle leveringsakte. Gedetailleerde informatie betreffende de bouwmogelijkheden en het bestemmingsplan kunt u vinden op de website van de gemeente Uden. Voor verdere toelichting maken wij graag met u een vrijblijvende afspraak!

Object type:Woonhuis
Perceeloppervlakte:685 m²
Reageren op dit object

Neem contact met mij op met betrekking tot dit pand:

Mijn gegevens zijn:(*=verplicht veld)

Achternaam, Voorletters, Tussenvoegsel: *
Adres: 
Postcode + Plaats: *
Email: *
Telefoonnummer prive: *
Telefoonnummer werk:
Eventuele opmerkingen:

Locatie
Violierstraat 23, 5402 LA Uden   -   Postbus 33, 5400 AA Uden   -   Tel: 0413 – 262160   -   E-mail: info@vanlanenmakelaardij.nl