B.O.G. aanbod
Home  Woningaanbod  B.O.G. aanbod  Taxaties  Informatie 

Uden, Neringstraat Oost 7-9
Objectomschrijving
In het centrum op de begane grond gelegen representatief en goed onderhouden bedrijfsruimte van circa 295 m2 met onder andere detailhandel bestemming. Splitsing in twee bedrijfsruimten (winkels) behoort tot de mogelijkheden.

De bedrijfsruimte (appartementsrecht) maakt deel uit van een kleinschalig gebouw met in totaal 6 woningen en deze commerciÃle ruimte. Het gebouw is gelegen in het centrum op korte afstand van winkels, horeca, theater en openbare voorzieningen. In de directe omgeving heeft u voldoende parkeergelegenheid. De bedrijfsruimte is thans in gebruik als winkel voor woningstoffering en is onderverdeeld in winkelruimte, magazijn, kantoor, keuken en toiletruimte. De bedrijfsruimte wordt verwarmd middels radiatoren via een gasgestookte cv-installatie en is voorzien van een systeemplafond met verlichtingsarmaturen. De bedrijfsruimte is goed geisoleerd en voorzien van dubbele beglazing. De servicekosten bedragen circa 103,- per maand. De financiÃle huishouding van de Vereniging van Eigenaren, evenals het onderhoud van het gehele gebouw is uitstekend op orde. Door de aanwezigheid van twee toegangsdeuren en extra voorzieningen voor een tweede meterkast is splitsing in twee bedrijfsruimten (circa 160 m2 en 135 m2) eenvoudig te realiseren. Het terug huren van een kleinere winkelruimte door de huidige gebruiker/verkoper is, indien gewenst, bespreekbaar.

Object type:Bedrijfsruimte
Oppervlakte:295 m²
Reageren op dit object

Neem contact met mij op met betrekking tot dit pand:

Mijn gegevens zijn:(*=verplicht veld)

Achternaam, Voorletters, Tussenvoegsel: *
Adres: 
Postcode + Plaats: *
Email: *
Telefoonnummer prive: *
Telefoonnummer werk:
Eventuele opmerkingen:

Locatie
Violierstraat 23, 5402 LA Uden   -   Postbus 33, 5400 AA Uden   -   Tel: 0413 – 262160   -   E-mail: info@vanlanenmakelaardij.nl