B.O.G. aanbod
Home  Woningaanbod  B.O.G. aanbod  Taxaties  Informatie 

Mill, Domeinenstraat 17 - Vraagprijs  210.000 k.k.
Objectomschrijving

Nabij centrum op royaal perceel van gelegen, twee onder een kapwoning met grote vrijstaande garage en berging in de circa 30 meter diepe achtertuin.

Bouwjaar: 1941 en in fases verbouwd
Perceeloppervlakte: 587 m2
Inhoud woonhuis : circa 307 m3
Inhoud garage: circa 277 m3
Inhoud berging: circa 70 m3
Woonoppervlakte: circa 79 m2

Begane grond:

Via de voortuin en royale oprit, met veel parkeermogelijkheden, zijn de entree/hal, garage en achtertuin bereikbaar. De hal, met meterkast en trapopgang naar de verdieping, geeft u toegang tot de living, die is onderverdeeld in een zitgedeelte en een eetgedeelte. Vanuit de living zijn de keuken en een kelder te bereiken. De keuken is uitgevoerd met een eenvoudig keukenblok en een separate bergkast. Aansluitend aan de keuken komt u in de bijkeuken, die plaats biedt aan een toiletruimte, badkamer, cv-combiketel en wasmachine-aansluitingen. De badkamer is ingericht met een douchehoek en wastafel. Via de bijkeuken is de achtertuin te bereiken. De circa 30 meter diepe tuin, met veel privacy, is voorzien van terras, gazon, grote vrijstaande garage en vrijstaande berging.

Eerste verdieping:

De overloop geeft u toegang tot drie slaapkamers en een toiletruimte. De slaapkamer aan de voorzijde is uitgevoerd met een dakkapel.

Tweede verdieping:

Middels een vlizotrap komt u vanuit de overloop op een grote open bergzolder.

Algemeen:

De woning is gunstig aan een park gelegen en grotendeels voorzien van houten raam- en deurkozijnen met dubbele beglazing. Het object biedt veel gebruiksmogelijkheden en is geschikt om wonen en werken te combineren.

Vraagprijs € 210.000 k.k.
Object type:Eengezinswoning
Woonoppervlakte:79 m
Perceeloppervlakte:587 m
Inhoud:307 m
Reageren op dit object

Neem contact met mij op met betrekking tot dit pand:

Mijn gegevens zijn:(*=verplicht veld)

Achternaam, Voorletters, Tussenvoegsel: *
Adres: 
Postcode + Plaats: *
Email: *
Telefoonnummer prive: *
Telefoonnummer werk:
Eventuele opmerkingen:

Locatie
Violierstraat 23, 5402 LA Uden   -   Postbus 33, 5400 AA Uden   -   Tel: 0413 262160   -   E-mail: info@vanlanenmakelaardij.nl