Home  Woningaanbod  B.O.G. aanbod  Taxaties  Informatie 

Uden, Vioolstraat 3 - Vraagprijs  265.000 k.k.
Objectomschrijving
In rustige en groene omgeving gelegen bungalow met twee slaapkamers, berging en een op de zonzijde gesitueerde onderhoudsvriendelijke achtertuin.

Bouwjaar: 1986
Perceeloppervlakte: 192 m2
Woonoppervlakte: 70 m2
Inhoud: circa 287 m3

Indeling:

Via de geheel bestrate voortuin zijn de entree/hal en de berging bereikbaar. De hal, met meterkast en garderobe, geeft u toegang tot de living. De living is onderverdeeld in een zitgedeelte en een eetgedeelte met een open keuken. De living wordt middels meerdere ramen en een loopdeur naar de achtertuin van voldoende daglicht voorzien. Vanuit de living zijn de berging en de gang naar het slaapgedeelte te bereiken. De praktische berging biedt plaats aan de cv-combiketel (bouwjaar 2013) en de wasmachine - en drogeraansluitingen. Het slaapgedeelte bestaat uit de badkamer en twee slaapkamers. De eenvoudige badkamer is uitgevoerd met een toilet, douchehoek en een wastafel in meubel. De onderhoudsvriendelijke achtertuin, met veel privacy en achterom, is grotendeels bestraat en voorzien van een stenen berging, zonneluifel en diverse planten en struiken.

Algemeen:

De bungalow is grotendeels uitgevoerd met dubbele beglazing en een tegelvloer. De woning is gunstig in een groene omgeving gelegen op loopafstand van scholen, kinderboerderij, park, sportvelden, subwinkelcentrum en het buitengebied.

Vraagprijs € 265.000 k.k.
Object type:Bungalow
Woonoppervlakte:70 m
Perceeloppervlakte:192 m
Inhoud:287 m
Reageren op dit object

Neem contact met mij op met betrekking tot dit pand:

Mijn gegevens zijn:(*=verplicht veld)

Achternaam, Voorletters, Tussenvoegsel: *
Adres: 
Postcode + Plaats: *
Email: *
Telefoonnummer prive: *
Telefoonnummer werk:
Eventuele opmerkingen:

Locatie
Violierstraat 23, 5402 LA Uden   -   Postbus 33, 5400 AA Uden   -   Tel: 0413 262160   -   E-mail: info@vanlanenmakelaardij.nl