Home  Woningaanbod  B.O.G. aanbod  Taxaties  Informatie 

Uden, Alardstraat 72 - Huurprijs  1.200 per maand
Objectomschrijving
Royaal appartement met fraai uitzicht gelegen op zeer korte afstand van het centrum van Uden.

Het appartement beschikt over een berging in de kelder van het complex, parkeren is mogelijk op eigen terrein. Via de hoofdentree, met intercominstallatie, krijgt men middels het trappenhuis toegang tot het appartement.

Indeling:
Entree/hal met meterkast, toilet, woonkamer met half open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het complex en is gebouwd in 1983, het appartement heeft een oppervlakte van circa 65 m2 en een inhoud van ongeveer 215 m3. Verder beschikt het appartement over een berging van circa 10 m2 in de kelder van het complex. De AWB CV installatie is geplaatst in een extra bergkast in het trappenhuis.

De woning beschikt gedeeltelijk over dubbel glas en is door de jaren heen gemoderniseerd, zo beschikt de keuken bijvoorbeeld over nieuwe inbouwapparatuur.

Ruime woonkamer met inbouwkast welke beschikt over een fraaie houtvloer, lichte wandafwerking en daarnaast een spuitwerk plafond. De woonkamer beschikt aan een zijde over een balkon en aan de andere zijde over een zeer ruim dakterras met uitzicht. De kamer geniet van veel lichtinval door de aanwezige glaspartijen.

Open keuken met diverse boven- en onderkasten met (in 2020 vernieuwde) inbouwapparatuur, te weten: koelkast, elektrische kookplaat, afzuigkap, RVS spoelbak, oven en magnetron.

De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een bad/douche combinatie, wastafel met meubel en daarnaast een aansluiting voor de wasmachine. Separaat toilet, volledig betegeld en daarnaast voorzien van een fonteintje.

Ruime slaapkamer aan de zijkant van het appartement, veel lichtinval door de aanwezige raampartijen, voorzien van hardhouten kozijnen, laminaatvloer en lichte wandafwerking. De slaapkamer beschikt over blinderingen/ rolluiken welke zorgen voor een aangenaam klimaat. Tweede slaapkamer met Velux dakraam met dubbelglas, grote kast, laminaatvloer en lichte wandafwerking.

Huurprijs € 1.200 per maand
Object type:Appartement
Woonoppervlakte:65 m
Inhoud:215 m
Reageren op dit object

Neem contact met mij op met betrekking tot dit pand:

Mijn gegevens zijn:(*=verplicht veld)

Achternaam, Voorletters, Tussenvoegsel: *
Adres: 
Postcode + Plaats: *
Email: *
Telefoonnummer prive: *
Telefoonnummer werk:
Eventuele opmerkingen:

Locatie
Violierstraat 23, 5402 LA Uden   -   Postbus 33, 5400 AA Uden   -   Tel: 0413 262160   -   E-mail: info@vanlanenmakelaardij.nl