Home  Woningaanbod  B.O.G. aanbod  Taxaties  Informatie 

Volkel, Jochem de Wildstraat 2 - Vraagprijs € 579.000 k.k.
Objectomschrijving
Op kleinschalig bedrijventerrein en royaal perceel gelegen, vrijstaand woonhuis met circa 235 m2 bedrijfsruimte, dierenverblijven, erf en tuin. Er zijn mogelijkheden om de bedrijfsruimte op eigen terrein uit te breiden.

Bouwjaar: 1977/1978
Perceeloppervlakte: 1.750 m2
Inhoud woonhuis: circa 740 m3
Inhoud bedrijfsruimte: circa 1.208 m3
Woonoppervlakte: circa 182 m2
Oppervlakte bedrijfsruimte begane grond: circa 235 m2
Oppervlakte bedrijfsruimte verdieping: circa 27 m2

Via de oprit en de voortuin zijn het woonhuis en het afsluitbare achtererf met de bedrijfsruimte bereikbaar.

Begane grond woonhuis:

De entree/hal, met meterkast en trapopgang naar de verdieping, geeft u toegang tot de woonkamer, woonkeuken en een werk/kantoorruimte. De eenvoudige keuken, met voldoende bergmogelijkheden, is ingericht met een koelkast, oven, gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de centraal gelegen keuken zijn de woonkamer, bijkeuken en een grote provisiekelder te bereiken. Aansluitend aan de keuken komt u in de praktische bijkeuken, die naast extra bergruimte plaats biedt aan een toiletruimte, wastafel, cv-combiketel (bouwjaar 2011) en de wasmachineaansluitingen. Vanuit de bijkeuken bereikt u het achtererf, dat plaats biedt aan de bedrijfsruimte en een tuin met overdekt terras, dierenverblijven, gazon, vijver en diverse bomen en planten.

Eerste verdieping woonhuis:

De royale overloop geeft u toegang tot de badkamer, drie slaapkamers en een toiletruimte. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een douchehoek, ligbad en een wastafel. De slaapkamers zijn voorzien van diverse bergkasten.

Tweede verdieping woonhuis:

Vanuit de overloop is middels een vlizotrap een grote bergzolder te bereiken.

Bedrijfsruimte:

De vrijstaande bedrijfsruimte (circa 20 x 12 meter) is onderverdeeld in een hobby/werkruimte en een grote werkplaats. De hobby/werkruimte is toegankelijk middels een loopdeur en de werkplaats bereikt u via twee schuifdeuren. De werkplaats heeft een vrije overspanning en is uitgevoerd met een toiletruimte, groepenkast en een vaste trap naar een bergzolder, die is gesitueerd boven de hobby/werkruimte. De bedrijfsruimte is uitgevoerd met een betonnen vloer, spouwmuren met een stalen spantconstructie, dakisolatie en gedekt met golfplaten. Aan de noord- en westzijde zijn tegen de bedrijfsruimte voliÃres, dierenverblijven en opslagruimten gerealiseerd.

Algemeen:

De degelijk gebouwde woning is goed geisoleerde (energielabel C) en voorzien van dubbele beglazing. Op eigen terrein zijn veel parkeermogelijkheden en diverse uitbreidingsmogelijkheden. Het object heeft een bedrijvenbestemming en is gelegen op circa 30 autominuten van Nijmegen, s-Hertogenbosch en Eindhoven. Het object, met veel gebruiksmogelijkheden, is uitermate geschikt voor de combinatie van wonen en werken.

Vraagprijs € 579.000 k.k.
Object type:Bedrijfsruimte
Oppervlakte:235 m²
Reageren op dit object

Neem contact met mij op met betrekking tot dit pand:

Mijn gegevens zijn:(*=verplicht veld)

Achternaam, Voorletters, Tussenvoegsel: *
Adres: 
Postcode + Plaats: *
Email: *
Telefoonnummer prive: *
Telefoonnummer werk:
Eventuele opmerkingen:

Locatie
Violierstraat 23, 5402 LA Uden   -   Postbus 33, 5400 AA Uden   -   Tel: 0413 – 262160   -   E-mail: info@vanlanenmakelaardij.nl