Home  Woningaanbod  B.O.G. aanbod  Taxaties  Informatie 

Uden, Markt 39 - Vraagprijs € 225.000 k.k.
Objectomschrijving
In hartje centrum, op de begane grond gelegen, driekamerappartement met buitenruimte en eigen berging.

Bouwjaar: 1986
Woonoppervlakte: circa 62 m2

Indeling appartementencomplex:

Via de aan de Markt gelegen centrale voordeur met intercominstallatie heeft u toegang tot een appartementencomplex met totaal 36 appartementen, die deels zijn gelegen boven commerciÃle ruimten op de begane grond. Deze appartementen zijn via de entree, middels een trappenhuis of een lift bereikbaar. Op de begane grond heeft iedere appartementseigenaar toegang tot zijn eigen berging of garage, die voorzien is van elektra. Het complex is gelegen op de hoek van de Markt, op loopafstand van winkels, horeca, theater en openbare voorzieningen.

Indeling appartement:

De hal, met meterkast, geeft u toegang tot de badkamer, twee slaapkamers en de living. De badkamer is uitgerust met een douchecabine, toilet en een wastafel. De ruime living is onderverdeeld in een zitgedeelte, eetgedeelte en een halfopen keuken. Aansluitend aan de keuken komt u in de praktische berging, die plaats biedt aan de
cv-combiketel (bouwjaar 2020), mechanische ventilatie unit en de wasmachineaansluitingen. De living wordt middels meerdere ramen en een loopdeur naar de buitenruimte van voldoende daglicht voorzien.

Algemeen:

Het appartement is goed geisoleerd en uitgevoerd met dubbele beglazing. De servicekosten bedragen circa 116,- per maand (inclusief waterverbruik).

Vraagprijs € 225.000 k.k.
Object type:Appartement
Woonoppervlakte:62 m²
Inhoud:185 m³
Reageren op dit object

Neem contact met mij op met betrekking tot dit pand:

Mijn gegevens zijn:(*=verplicht veld)

Achternaam, Voorletters, Tussenvoegsel: *
Adres: 
Postcode + Plaats: *
Email: *
Telefoonnummer prive: *
Telefoonnummer werk:
Eventuele opmerkingen:

Locatie
Violierstraat 23, 5402 LA Uden   -   Postbus 33, 5400 AA Uden   -   Tel: 0413 – 262160   -   E-mail: info@vanlanenmakelaardij.nl