Home  Woningaanbod  B.O.G. aanbod  Taxaties  Informatie 

Uden, Pannebakkerstraat 5 - Vraagprijs  0 k.k.
Objectomschrijving
Gunstig op bedrijventerrein Loopkant-Liessent gelegen royale vrijstaande bungalow met circa 476 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en circa 136 m2 opslagruimte op de verdieping.

Bouwjaar: 1993
Perceeloppervlakte: 1.760 m2
Inhoud bungalow: circa 660 m3
Inhoud bedrijfsruimte: circa 3.023 m3
Woonoppervlakte: circa 166 m2
Oppervlakte bedrijfsruimte begane grond: circa 476 m2
Oppervlakte bedrijfsruimte verdieping: circa 136 m2

Bungalow:

De entree/hal, met meterkast en garderobe geeft u toegang tot de woonkamer, twee slaapkamers en de badkamer. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een douchehoek, ligbad, hangtoilet en een wastafel in meubel. De woonkamer wordt middels grote ramen van voldoende daglicht voorzien. Vanuit de woonkamer zijn de keuken en een derde slaapkamer bereikbaar. De keuken, met veel bergmogelijkheden en een deur naar de patiotuin, is ingericht met een vaatwasser, koelkast, oven, gaskookplaat en afzuigkap. Aansluitend aan de keuken komt u in de praktische bijkeuken, die naast extra bergruimte plaats biedt aan een toiletruimte. Via de bijkeuken is een multifunctionele ruimte bereikbaar, die op dit moment in gebruik is als hobbyruimte met biljart, bar en een kastenwand die plaats biedt aan de cv-ketel en de wasmachine en droger. De vloeren van de goed geisoleerde bungalow zijn grotendeels afgewerkt met tegels en deels voorzien van vloerverwarming. De verharde patiotuin, met veel privacy en zij-ingang, is voorzien van twee overdekte terrassen en bloembakken met diverse bomen en planten.

Bedrijfsruimte:

De goed geisoleerde en verwarmde bedrijfsruimte is uitgevoerd met betonvloeren op de begane grond en opgetrokken in een staalconstructie met geisoleerde damwandprofielplaten, drie overheaddeuren en platte daken. De bedrijfsruimte heeft deels een vrije hoogte van circa 6.50 meter en deels een vrije hoogte van circa 3.75 meter. De bedrijfsruimte is op de begane grond onderverdeeld in een kapsalon met berging en een garagebedrijf met werkplaats, opslag- en magazijnruimte, twee kantoren, toiletten en een keukenblok. Op de verdieping bevindt zich nog een opslagruimte van circa 136 m2.

Algemeen:

Middels twee elektrische poorten zijn aan beide zijden van de bungalow het verharde erf en de bedrijfsruimte bereikbaar. Het verharde erf biedt veel parkeermogelijkheden op eigen terrein. Het degelijk gebouwde en keurig onderhouden object heeft een bedrijvenbestemming met bedrijfswoning en is uitermate geschikt om wonen en werken te combineren. Het object kan nog worden vergroot door een optionele koop van het aangrenzende bouwperceel (749 m2) gelegen op de hoek van de Pannebakkerstraat/Blikslagerstraat.

Vraagprijs € 0 k.k.
Object type:Bedrijfsruimte
Oppervlakte:166 m
Perceeloppervlakte:1760 m
Inhoud:3683 m
Reageren op dit object

Neem contact met mij op met betrekking tot dit pand:

Mijn gegevens zijn:(*=verplicht veld)

Achternaam, Voorletters, Tussenvoegsel: *
Adres: 
Postcode + Plaats: *
Email: *
Telefoonnummer prive: *
Telefoonnummer werk:
Eventuele opmerkingen:

Locatie
Violierstraat 23, 5402 LA Uden   -   Postbus 33, 5400 AA Uden   -   Tel: 0413 262160   -   E-mail: info@vanlanenmakelaardij.nl