Home  Woningaanbod  B.O.G. aanbod  Taxaties  Informatie 

Uden, Goudrenet 15 - Vraagprijs  310.000 k.k.
Objectomschrijving
Gunstig in kindvriendelijke woonwijk gelegen hoekwoning met stenen berging in de circa 18 meter diepe op de zonzijde gesitueerde achtertuin.

Bouwjaar: 1984
Inhoud woning: circa 358 m3
Inhoud berging: circa 24 m3
Woonoppervlakte: circa 102 m2
Perceeloppervlakte: 263 m2

Begane grond:

Via de verzorgde voortuin bereikt u de entree/hal. De hal, met toiletruimte, meterkast, garderobe en trapopgang naar de verdieping, geeft u toegang tot de living. De living is onderverdeeld in een zitgedeelte met praktische bergkast, een eetgedeelte en een aan de voorzijde gesitueerde halfopen keuken. Aansluitend aan de living komt u in de circa 18 meter diepe op het zuiden gesitueerde achtertuin. De keurig aangelegde tuin, met veel privacy en achterom, is voorzien van terras, gazon, stenen berging en diverse bomen en planten.

Eerste verdieping:

De overloop geeft u toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is uitgerust met een douchehoek, toilet en een vaste wastafel.

Tweede verdieping:

Middels een vaste trap komt u op een royale open zolderruimte, die plaats biedt aan de cv-combiketel en de wasmachineaansluitingen. Ook is het mogelijk om op deze verdieping een vierde slaapkamer te realiseren.

Algemeen:

De degelijk gebouwde woning is goed geisoleerd en voorzien van dubbele beglazing. Aan de voorzijde van de woning heeft u voldoende parkeergelegenheid. De tuin biedt mogelijkheden om de woning aan de achterzijde uit te bouwen. Realisatie van een carport of garage in de achtertuin is eveneens mogelijk. Het rustig in een kindvriendelijke wijk en groene omgeving gelegen woonhuis is geschikt voor gezinsbewoning.

Vraagprijs € 310.000 k.k.
Object type:Eengezinswoning
Woonoppervlakte:102 m
Perceeloppervlakte:263 m
Inhoud:358 m
Reageren op dit object

Neem contact met mij op met betrekking tot dit pand:

Mijn gegevens zijn:(*=verplicht veld)

Achternaam, Voorletters, Tussenvoegsel: *
Adres: 
Postcode + Plaats: *
Email: *
Telefoonnummer prive: *
Telefoonnummer werk:
Eventuele opmerkingen:

Locatie
Violierstraat 23, 5402 LA Uden   -   Postbus 33, 5400 AA Uden   -   Tel: 0413 262160   -   E-mail: info@vanlanenmakelaardij.nl